3. Martfűi Gyógyfürdő

A város nagy természeti kincse a 62 Celsius-fokos termálvíz. A nátriumhidrogén-karbonátos és kloridos, jódos hévíz fluorid tartalma is jelentős. A város melegvizes strandját ellátó termálvíz 2003 januárjában megkapta az elismerő gyógyvíz minősítést.

A hatalmas területű fedett fürdőben 5 medence található: egy úszómedence, két gyógymedence, egy aquafitness/tanmedence és egy gyermekmedence, sóbarlang, fitness terem, finn-, infra-, bioszauna, gőzkabin, jégkamra és pezsgőmedence található.

Az úszómedence 33×18 méteres méretével alkalmas vízilabdaedzések és versenyek lebonyolítására, melyhez a bámulatos méretű és lenyűgözően kialakított galéria kitűnő helyszínként szolgálhat a nézőközönség számára.

Az uszoda Tisza-part felőli részét 4 méteresre mélyítették a fölé emelkedő trambulin miatt. A vízfelszíntől 3 méter magasan található ugródeszka különleges vonzerőt jelenthet a fürdő számára.

Fürdőnkbe sok szeretettel várjuk a forróságot kedvelőket is, hiszen nemrég megnyitottuk 16 fős Finn szaunánkat, melyet szálló- és fürdővendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe.

A gyógyfürdő további különlegességének számít az úszómedence és a két gyógymedence falainak rozsdamentes acéllemezből való speciális kialakítása. A már megszokott csempézett kialakítással szemben ez a Magyarországon még ritka megoldásnak számító acéllemez burkolat könnyen kezelhető, egyszerűen tisztán tartható, illetve tartósan ellenálló.

A program várhatóan 9 órai indulással és 17 órai érkezéssel vehető igénybe.
Az utazás busszal csoportosan történik. (Fürdőruha, törölköző, úszósapka természetesen szükséges!)

Minden vélemény számít!